Subsidieregeling ‘Mijn Digitale Zaak’

De overheid stelt een subsidie beschikbaar voor mkb ondernemingen. Deze subsidie is bedoeld als ondersteuning bij het digitaal bereiken en bedienen van klanten en om te investeren in de digitalisering van producten of productieprocessen. Door deze digitalisering kunnen ondernemers nieuwe manieren vinden en ontwikkelen die noodzakelijk zijn voor een duurzame en weerbare economie. Vul het formulier in als u meer wilt weten over de subsidiemogelijkheden voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld een nieuwe website, webshop of online marketing.

Meer informatie kun je vinden op de site van de Rijksoverheid.

Wil je een nieuwe website?

Wij informeren je graag over het aanvragen van de subsidie. Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt ons ook bellen op: 0548 611095 of ons een appje sturen op 06 51747453.  Ik wil graag meer informatie over de subsidie voor:

  [textarea your-message placeholder"Ik heb een aanvullende vraag namelijk:..." 40x4]

  Waarom kiezen voor ons?

  CyberPlanet versterkt bedrijven door het gebruik van online marketing en communicatie. Met het creëren van beleving en het gebruik van de juiste marketingtools bereiken we meer online resultaat. Daarnaast blijft CyberPlanet op de hoogte van alle trends op het gebied van internet en marketing. Zo kunnen wij jou hier optimaal in adviseren.

  Onze diensten

  MARKETING

  CyberPlanet versterkt bedrijven door het gebruik van online en offline marketing en communicatie. Door het creëren van meer beleving en het gebruik van de juiste marketingtools bereiken we meer online resultaat.

  CREATIE

  De marketingstrategie wordt ondersteunt door de verschillende uitingen van een bedrijf.