Webdesign

De eerste indruk is de allerbelangrijkste. Op dit moment wordt bepaald of de bezoeker doorgaat op een website of toch verder gaat kijken. Een mooie website is een trigger om langer te blijven. Het is daarna wel van belang dat hij makkelijk kan vinden wat hij zoekt. Een duidelijke menustructuur zonder al te veel subknoppen helpen hierbij. Wilt een gratis webscan door ons laten uitvoeren stuurt u ons dan een aanvraag.

Webscan aanvragen

Mobile Design

Het mobiele gebruik is de laatste jaren explosief gegroeid. Het is daarom erg belangrijk dat uw website ook goed te lezen en te bedienen is op deze apparaten. Wij ontwerpen al onze website mobile-first. Dit wil zeggen dat tijdens het ontwikkelen van de website er constant rekening wordt gehouden de schermgrootten van tablets en smartphones.

Webwinkel

Wilt u producten gaan verkopen via internet? Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken. Wij hebben de kennis van onder andere Magento, Virtuemart en Woocommerce. Wilt u de conversie verhogen dan kunnen wij ook uw producten bij Google Shopping aanmelden.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

  • Ruime ervaring op gebied van grafisch design
  • Servicegericht
  • Oplossingsgericht