Marketing

CyberPlanet versterkt bedrijven door het gebruik van online en offline marketing en communicatie. Door het creëren van meer beleving en het gebruik van de juiste marketingtools bereiken we meer online resultaat. Mensen hebben steeds meer de behoefte om overal en altijd informatie te consumeren.
In een steeds complexere wereld willen wij informatie op een makkelijke en duidelijke manier toegankelijk maken voor de gebruikers. Daarnaast wil CyberPlanet op de hoogte blijven van alle trends op gebied van internet en marketing. Alleen zo kunnen we onze klanten hier goed in blijven adviseren.

Facebook

Google

Mailchimp

Google Ads

Youtube

Online Marketing

Online Marketing

Online zichtbaarheid is momenteel voor elk bedrijf belangrijk. Als een klant je product of dienst zoekt dan wil je hem kunnen bereiken; 24/7. Wij kunnen je bedrijf ondersteunen en de zichtbaarheid vergroten op verschillende media zoals, Facebook, Google, Twitter. Wij zetten alle acties en aanpassingen op volgens het SMART-principe. We willen achteraf namelijk meten of deze waardevol zijn geweest.
Deze gegevens nemen we in het vervolg weer mee. Op die manier kunnen we blijven bouwen aan een steeds betere strategie. Wil je dat wij eens vrijblijvend naar je site of socialmedia-profiel kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoekmachine Optimalisatie

Seo, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is een manier om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te vergroten in de organische zoekresultaten bij de verschillende zoekmachines. Organische zoekresultaten zijn de resultaten die gegenereerd worden op basis de informatie die op de website staat. Het gaat hierbij dus niet om de betaalde advertenties. In de praktijk kost het meer tijd om goede gestructureerde teksten te schrijven. Maar op langere termijn leveren deze meer op. Google wil in feite de meest relevante websites tonen. Continue speurt Google alle websites af en rangschikt ze op basis van de opbouw en inhoud van de website. Wij kunnen Google helpen bij het makkelijker rangschikken van de verschillende pagina’s. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie of SEO.

E-mail Marketing

Dagelijks ontvangen we tientallen mailtjes van bedrijven en instanties. Het is namelijk nog steeds een goede manier voor klantenbinding als dit op een juiste manier wordt opgepakt. Vooraf stellen we een strategie op voor een bepaalde mailcampagne. Is het doel bijvoorbeeld een productintroductie en wil je klanten over een nieuw product informeren of wil je klanten kennis laten nemen van een bepaalde actie die je hebt? Met een goede e-mailcampagne is dit mogelijk.Het is belangrijk om achteraf te weten of een mailcampagne goed heeft gedraaid. Daarom meten wij verschillende parameters zoals mailopeningen en dergelijke om hier conclusies aan te binden. In een vervolgcampagne kunnen we hier dan weer op sturen.

Conversie Optimalisatie

Een belangrijk gegeven van een website en met name webshop is de conversie. Met andere worden; welk percentage gaat over tot een actie of verkoop op een website of webshop. We nemen de bestaande statistieken van een webshop of website onder de loep om de huidige status vast te leggen. Vervolgens kijken we op welke punten in het traject men drempels ervaart of niet verder meer komt. Door het wegnemen van de drempels zorgen we voor een hogere omzet. Dit noemen we conversie optimalisatie.

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.