Creatie

CyberPlanet versterkt bedrijven door het gebruik van online en offline marketing en communicatie. Door het creƫren van meer beleving en het gebruik van de juiste marketingtools bereiken we meer online resultaat. Mensen hebben steeds meer de behoefte om overal en altijd informatie te consumeren.
In een steeds complexere wereld willen wij informatie op een makkelijke en duidelijke manier toegankelijk maken voor de gebruikers. Daarnaast wil CyberPlanet op de hoogte blijven van alle trends op gebied van internet en marketing. Alleen zo kunnen we onze klanten hier goed in blijven adviseren.

Magento

Wordpress

Adobe

.

Websites

Websites

De website van een bedrijf is vaak het eerste aanspreekpunt. Het is daarom belangrijk dat direct het juiste gevoel wordt gegeven.

Webhosting

Als je een mooie site hebt wil je natuurlijk dat deze altijd online is. We zijn het gewend dat een site altijd draait maar dit is zeker niet vanzelfsprekend. Wij bieden verschillende betrouwbare hostingoplossingen aan. Of het nu gaat om het publiceren van een website, webshop of mobiele site.

.

.

Huisstijl

De huisstijl van een bedrijf is het belangrijkste wanneer het gaat om herkenbaarheid. Een uniek ontwerp zorgt ervoor dat deze bij de klant of bezoeker blijft hangen. CyberPlanet kan voor jou een complete huisstijl ontwikkelen.

Webshop

Steeds meer mensen doen online aankopen. Wilt u hier van profiteren? Wij kunnen voor u een webshop ontwikkelen waar uw klant makkelijk en snel een aankoop kan doen. Zowel op de vaste computer als op de tablet of mobiel. Daarnaast kunnen wij de voorraad automatisch laten synchroniseren met jouw eigen productmanagement-systeem.

.

.

Mobiele sites

Alle websites die wij ontwikkelen zijn volledig responsive. Dit wil zeggen dat de site te bekijken is op elk toestel zoals vaste pc, tablet of smartphone. We zien dat vooral het mobiele gebruik sterk toeneemt. Momenteel kijkt ongeveer 50% van alle bezoekers op een smartphone. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar toeneemt.

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.