iSarkis.nl is de nieuwe merknaam voor Sarkis-Sat. Hiermee wil men de nieuwe vernieuwing van het bedrijf ondersteunen. Wij hebben voor iSarkis een nieuw logo ontworpen. Daarnaast hebben we een nieuwe website ontwikkeld die van deze tijd is. Een belangrijk onderdeel van deze site is de mogelijkheid om gemakkelijk een telefoonreparatie aan te melden. Binnen enkele stappen ziet men de kosten van de reparatie en kan men direct een afspraak inplannen. Inmiddels wordt er al veel gebruik gemaakt van deze functionaliteit.

Daarnaast doen we de zoekmachine optimalisatie en plaatsen we Google advertentie voor iSarkis. We monitoren dit constant om de conversie goed in de gaten te houden. Daarnaast hebben we maandelijks een aantal contactmomenten met de klant om deze resultaten te bespreken.

Meer over isarkis

De experts van iSarkis willen u graag bijstaan wanneer een defect is ontstaan aan uw smartphone, tablet of computer. Sinds 2006 houden wij ons bezig met het repareren van mobiele apparatuur. Onze specialisten willen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toestel. Er zijn natuurlijk verschillende gebreken die kunnen ontstaan door het gebruik van uw mobiele telefoon en voor alle problemen kunt u bij ons terecht. U kunt ons o.a. inschakelen voor het repareren van uw scherm, oplaadpoort, speaker en voor de vervanging van uw accu.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen logo en huisstijl
  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Conversieverbetering door SEO en SEA
  • Ondersteuning social media
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.