We hebben dit project in samenwerking met MeesterZ Reclame opgepakt. MeesterZ Reclame heeft de nieuwe huisstijl van Roelofs Lemelerveld ontwikkeld. Deze huisstijl hebben wij vervolgens omgezet naar een nieuw en eigentijds ontwerp. Daarnaast hebben we een fotoreportage gemaakt van het bedrijf en het machinepark dat aansluit bij het beeld dat we willen neerzetten. Namelijk die van een vakkundig en professioneel bedrijf.

Meer over Roelofs Lemelerveld

Roelofs Lemelerveld is als cumelabedrijf actief op het gebied van groen, grond, infra en sport en ontzorgt haar klanten. Ons brede specialisme in combinatie met gedreven en deskundig personeel en een modern machinepark, zorgt voor tevreden klanten en een sterk imago.
Afgelopen jaar is de vormgeving van het bedrijf grondig aangepast. MeesterZ Reclame & Advies heeft een nieuwe huisstijl voor hen ontwikkeld die beter aansluit bij de huidige tijdsgeest.
Wij hebben de opdracht gekregen om deze huisstijl om te zetten naar een nieuw ontwerp voor de website. Hierbij was het belangrijk om de verschillende takken binnen het bedrijf goed naar voren te laten komen.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Fotografie
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.