Schuttingdeal.nl Makkelijk besteld, snel geleverd

Voor SchuttingDeal hebben we de complete huisstijl ontworpen. Daarnaast hebben we een website gebouwd inclusief webwinkel. Het doel van de website is om in een paar klikken een complete schutting samen te stellen en te kunnen bestellen. De slogan die we hierbij hebben ontwikkeld sluit naadloos bij deze doelstelling aan namelijk: Makkelijk besteld, snel geleverd.

Meer over Schuttingdeal

Schuttingdeal.nl is dé schuttingleverancier van Nederland. Wij leveren alle schuttingmaterialen die jij nodig hebt. Kwalitatief én voor een scherpe prijs. Zodat jij straks kunt genieten van een prachtige schutting, geheel naar jouw smaak. Dankzij onze handige online tool heb jij jouw droomschutting met enkele klikken samengesteld.

Hout- betonschutting
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hout- betonschuttingen. Waarom? Deze schuttingen staan voor duurzaamheid, geven een strakke uitstraling en een diversiteit aan mogelijkheden. Niet onbelangrijk, een hout- betonschutting is stevig en onderhoudsvrij. Door de betonnen palen en -onderplaten komt het hout niet in aanraking met de grond. Dit voorkomt dat bepaalde onderdelen worden aangetast.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwikkelen huisstijl voor online en offline uitingen
  • Ontwerpen website aan de hand van nieuwe huisstijl
  • Ontwikkelen webshop met schuttingcalculator
  • Ontwikkelen website voor zowel pc als voor mobiel en tablet
  • Website goed vindbaar maken in Google

Andere projecten

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.