In 2019 zijn we het Cents Racing-team gaan sponsoren. We hebben in samenwerking met MeesterZ Reclame en Advies het nieuwe concept ontworpen. MeesterZ Reclame en Advies heeft het nieuwe logo ontwikkeld en doorgevoerd op het ontwerp van de nieuwe crossauto. Wij hebben vervolgens de nieuwe site ontworpen en ontwikkeld. Het professionele beeld dat we wilden neerzetten wordt ondersteund door de fotoreportage die we hebben gemaakt van de crossauto en het complete team dan achter Cents Racing staat.

Daarnaast ondersteunen we Cents Racing met de socialmedia-uitingen op Facebook. We zijn erg blij met de samenwerking in dit project en het eindresultaat hiervan.

Meer over Cents racing

Roelofs Lemelerveld is als cumelabedrijf actief op het gebied van groen, grond, infra en sport en ontzorgt haar klanten. Ons brede specialisme in combinatie met gedreven en deskundig personeel en een modern machinepark, zorgt voor tevreden klanten en een sterk imago.
Afgelopen jaar is de vormgeving van het bedrijf grondig aangepast. MeesterZ Reclame & Advies heeft een nieuwe huisstijl voor hen ontwikkeld die beter aansluit bij de huidige tijdsgeest.
Wij hebben de opdracht gekregen om deze huisstijl om te zetten naar een nieuw ontwerp voor de website. Hierbij was het belangrijk om de verschillende takken binnen het bedrijf goed naar voren te laten komen.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Fotografie
  • Ondersteuning social media
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.