Voor het Oktoberfest in Geerdijk hebben we een website ontwikkeld waar men alle info over het evenement kan vinden. Daarnaast kan de bezoeker via de site makkelijk tickets bestellen. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Eventics. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ticketing voor evenementen.

Daarnaast verzorgen we ook alle soacialmedia uitingen voor het Oktoberfest en Geerdijk. We gebruiken hier zowel Facebook, Instagram en Pinterest voor.

Roelofs Lemelerveld is als cumelabedrijf actief op het gebied van groen, grond, infra en sport en ontzorgt haar klanten. Ons brede specialisme in combinatie met gedreven en deskundig personeel en een modern machinepark, zorgt voor tevreden klanten en een sterk imago.
Afgelopen jaar is de vormgeving van het bedrijf grondig aangepast. MeesterZ Reclame & Advies heeft een nieuwe huisstijl voor hen ontwikkeld die beter aansluit bij de huidige tijdsgeest.
Wij hebben de opdracht gekregen om deze huisstijl om te zetten naar een nieuw ontwerp voor de website. Hierbij was het belangrijk om de verschillende takken binnen het bedrijf goed naar voren te laten komen.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen logo en huisstijl
  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Koppeling maken met ticketingsysteem van Eventics
  • Ondersteuning social media
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.