Als je naar de Herberg de Pas in Haarle gaat dan valt direct de rust en ruimte op die het biedt. Dit wilde wij ook vertalen naar de website. Een belangrijk onderdeel hiervan is de fotografie. Deze ondersteunt de website in dit gevoel. Uiteraard is de complete site responsive opgebouwd en is het mogelijk om via de mobiel een tafel te reserveren.

Meer over Herberg de pas

Bij Theeschenkerij Herberg de Pas kunt u terecht voor een rijke keuze uit heerlijke theesmaken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook koffie en andere drankjes.

Verder serveren we heerlijke baksels uit eigen keuken, denk aan cake en taartjes die met de seizoenen kunnen wisselen. Ook de lunch heeft vaste onderdelen maar kan ook zeker wisselen. Wij houden er erg van met lokale en seizoensgebonden producten te werken.

Naast de koffie, thee en lunch bent u voor een borrel met hartige hapje bij Herberg de Pas ook zeker aan het goede adres. En smaakt dat alles niet nog lekkerder na een heerlijke wandeling in de omgeving? Kom heerlijk ontspannen, onze medewerkers staan voor u klaar!

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Fotografie
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.