Van Auto Service Haarle hebben we de opdracht gekregen om een responsive website te ontwerpen en ontwikkelen die weer helemaal van deze tijd is. Auto Service Haarle is aangesloten bij Bosch Car Service. De oude site was qua vormgeving gestyled volgens de Bosch Car Service uitstraling.

De nieuwe vormgeving en opzet van de website heeft een eigen stijl die men graag wil uitstralen. Op de site hebben de diensten en de occasions een belangrijke plek gekregen. Daarnaast is het mogelijk om op de homepage een kijkje te nemen in de werkplaats met behulp van Google Insight. Dit is een afgeleide van Google Maps waar je door de straten kunt lopen.

Meer over Auto service Haarle

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Onze werkzaamheden bestonden uit:

  • Ontwerpen en ontwikkelen website
  • Fotografie
  • Hosting

Nieuwsgierig?

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.